Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

Service
9,2
175 commentaren van in totaal 175 beoordelingen
Mevr F H de Vries (Franeker)
21/09/2018
10

Correcte behandeling Vriendelijk personeel.

A. Helmus
19/09/2018
9

Snelle, vakkundige hulp en men is altijd bereid mee te denken. Na de laatste grote beurt incl.APK bleek bij afhaal van de autootje een klein onderdeel aan de buitenkant, bij de sleepkabelklep,ontwricht te zijn. Er was aandacht voor en werd meteen alsnog zo goed mogelijk hersteld,zij het dat mij niet duidelijk werd waardoor het was ontstaan en ook de medewerker kon er geen verklaring voor geven. Ondanks dit kleine euvel was ik en ben ik erg tevreden over STRIKWERDA Dronryp en hoop ik voor de duur van mijn autobezit bij hen terecht te kunnen. Aan hen zal het niet liggen! Ik ga na onderhoud bij hen altijd met een veilig gevoel de weg weer op. Een zeer tevreden klant.

J A Rispens (Tzum)
13/09/2018
10

Uitstekende service !

T.Wouda (Harlingen )
23/08/2018
9

Nette afhandeling

Annewies Draaijer (Franeker)
13/08/2018
9

Altijd vriendelijk en behulpzaam. Afspraken worden nagekomen of er wordt contact met je opgenomen.

PS
08/08/2018
10

Ik heb al jaren uitermate goede ervaringen heb met Strikwerda in Dronrijp. Ze denken mee met de klant, ze denken vanuit de situatie van de klant, en mijn verschillende Toyota's zijn altijd in uitstekende staat oud geworden.

Dhr.K.J.Tuil (Dronrijp)
01/08/2018
10

Service,klant vriendelijk, overleg klant ,zeer goede afspraken

Steenhuisen
25/07/2018
9

Korrekt behandeld en eventuele reparaties worden vakkundig uitgevoerd.

C. Hibma
19/07/2018
10

Vriendelijke medewerkers, afspraak is afspraak, auto wordt schoon afgeleverd.

P. Visser (Workum)
12/07/2018
9

De eerste Toyota die ik kocht bij Strikwerda in 1987, een 2e hands, heeft mij altijd zeer goed voldaan. Vandaar mijn keus om ook de tweede Toyota bij dit bedrijf aan te schaffen.De APK controles en grote beurten worden tot mijn volle tevredenheid uitgevoerd.Inmiddels rijdt ik sinds juni vorig jaar in mijn 6e Toyota ( 2e hands) van dit bedrijf.Voor het eerst geen Corolla, maar een Yaris, waarin het zeer prettig rijden is.

A. Rosier (Leeuwarden. )
11/07/2018
9

Prima en professionele merkdealer met het gemoedelijke gevoel van een dorpsgarage. Het persoonlijk contact met zowel receptie als monteurs geeft vertrouwen en zorgt voor goede informatie over de werkzaamheden aan de auto. Een leenauto is altijd beschikbaar en onze auto staat eind van de dag weer glimmend klaar. Prima service!

W. Berends
11/07/2018
10

Uitstekende service!

Ronald (Stiens)
27/06/2018
10

Je krijgt er een eerlijk advies en als een auto niet geschikt voor je is zullen ze het ook zeggen. Ze zijn niet de goedkoopste in de regio maar zeker ook niet de duurste. Wel krijg je hier het meeste waar voor je geld. Als je elkaar met respect behandeld heb je een garage voor het leven en zij een klant voor het leven. Ze zijn niet voor niets al meer dan 50 jaar Toyota Dealer

M. van der Meulen (Franeker)
13/06/2018
9

Zeer klantvriendelijk en deskundig. Auto wordt schoon afgeleverd, bij extra handelingen wordt altijd vooraf contact opgenomen en prettig dat er altijd een nette leenauto klaar staan. Professioneel en ook heel toegankelijk. Zeer tevreden. Kan slechts 1 verbeterpuntje bedenken: het plannen van apk of grote beurt gaat af en toe nogal wat tijd overheen door een volle agenda.

Jan Boomstra (Harlingen)
07/06/2018
10

staan altijd voor mij kiaar , en aitijd vriendelijk .

J. Hoekstra (Franeker)
06/06/2018
8

Netjes en correct

T.J.F. Kranen
06/06/2018
10

Persoonlijk, kleinschalig en " gewoon"

Piet Oppedijk (Bolsward)
22/05/2018
8

Zowel met aanschaf van auto's als met onderhoud altijd prettig contact en goede voorlichting.

Jannie van der Kooi (Achlum)
09/05/2018
10

Vakkundig/vriendelijk personeel. Afspraken worden nagekomen. Het hele bedrijf heeft een vriendelijke uitstraling.

Sjoerd de Boer (Franeker)
09/05/2018
10

Dit bedrijf geeft je het gevoel dat je als klant er toe doetZeer klantgericht

Jelle Hoitema. (Tzum.)
02/05/2018
9

HET IS PRETTIG SAMEN WERKEN BIJ AUTOBEDRIJF STRIKWERDA.

Joke Wadman _ Wijnalda
10/04/2018
10

Een betrouwbare garage met een goede service.

Mevrouw. S. Bartels (Sint Annaparochie)
05/04/2018
9

Prima service

Willem Niessen (Franeker)
04/04/2018
9

Het bedrijf is voor mij een voorbeeld hoe een bedrijf moet zijn. Vakkundige medewerkers, vriendelijk, en service gericht.

Mw D. de Vries
21/03/2018
10

Strikwerda Dronrijp heeft een goede service en ze zijn vakkundig.

Dhr. H.Kooistra
14/03/2018
10

heel fijn en vlot geholpen.

Teake Greidanus (Tzum)
08/03/2018
9

Service, betrouwbaarheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel en wordt ook waargemaakt. En dan heb ik het nog niet eens over vriendelijkheid van het personeel! Super!

Alwin van Beem
07/03/2018
10

Klantvriendelijk, professioneel en persoonlijke benadering.

Hinke van Rooijen (Menaam)
07/03/2018
10

Goede service en aardige medewerkers.

Piet Groeneveld. (Franeker)
07/03/2018
10

Vriendelijk personeel en zeer goede service.

Arie Sonnevelt (Franeker)
28/02/2018
10

Alles volgens afspraak!

M.havinga (Dronrijp.)
28/02/2018
9

Vriendelijk en kundig personeel.Alleen voor nieuwe autobanden zijn ze te duur.

C .L. Bouma
22/02/2018
8

De garage denkt met je mee en problemen worden goed en snel opgelost

Arie Eriks (Franeker)
17/01/2018
8

Gewoon een keurige nette garage, attent en correct geholpen.

Sytse Broers (LEEUWARDEN)
04/01/2018
10

Autobedrijf Strikwerda is een zeer betrouwbaar en degelijk bedrijf. Ik ga er met veel plezier heen.De kwaliteit van de auto beurten etc. Is prima. Ik ben al 15 jaar klant.

Herman.A.M.Wink. (Harlingen.)
27/12/2017
10

De behandeling en uitvoering van de eventuele reparatie en onderhoud zijn er uitstekend.

Anoniem
20/12/2017
10

Zeer tevreden over de werkzaamheden. Er is overleg bij onvoorziene bevindingen. Klantvriendelijk. Kreeg een gewassen auto weer terug!! Erg fijn

Johan van Slooten (Harlingen)
13/12/2017
8

Gezellige mensen en vriendelijk

Jan Boomstra (Harlingen)
07/12/2017
10

Ze staan altijd voor mij klaar

R.S. v/d Wal (Achlum)
07/12/2017
8

Goed ontvangen/afgesproken

G van Roekel (Franeker)
06/12/2017
8

correcte mensen, goede service.staan altijd klaar, geen smoesjes

Hans Moed (Harlingen)
01/12/2017
10

Ik ben meer dan 6 jaar klant bij autobedrijf Strikwerda te Dronrijp en onze Toyota Ayco, inmiddels 100.000 km gereden, wordt uitstekend onderhouden. Over zowel de heren van de receptie als de werkplaats ben ik zeer tevreden.

Anoniem
15/11/2017
8

ik had met hen geregeld om hal en brengen maar daar van van hen geen bevestiging gekregen en ik dacht dan ga ik er maar selfs er na toe staan se hier voor de deur ik vind dat se een bevestiging hadden moeten sturen

Anoniem
08/11/2017
10

Geweldige service, super vriendelijke mensen. Monteurs hebben een goede technische kennis van Toyota 's.

Loet Keun (Franeker)
08/11/2017
10

Reeds vanaf 1972 klant van het bedrijf. Eerst in Tzum thans in Dronrijp. In die 45 jaar heb ik verscheidene Toyota's gekocht, waaronder carina's, corona's en camry's Het aantal heb ik niet bijgehouden maar ik schat ongeveer 15 stuks.

Fam. E. Pietersma (Arum)
27/10/2017
9

Wij zijn al jaren klant bij deze garage .En zijn daar zeer tevreden over.We hebben niets dan goeds te melden

geert bijlstra
25/10/2017
10

eerlijk, betrouwbaar en dienstverlenend

Paulien Schreuder (Dronryp)
11/10/2017
9

een paar maanden geleden was ik toe aan een nieuwe rode Prius. En hij moest rood zijn en die hebben we samen gevonden. Alles is perfect geregeld en daar stond ie, mijn nieuwe rode vriend! Geweldig, dat mee denken en ik vind het prettig dat na een paar maanden ik al gekend wordt al een trouwe klant. Dat voelt erg prettig en vertrouwd.

Anoniem
13/09/2017
9

Prima garage. Klantvriendelijk. Afspraken worden correct nagekomen. Nog nooit problemen gehad.

Dhr. T .Wouda (Harlingen )
31/08/2017
9

De afspraak is goed verlopen. Uitleg over kosten waarom het nodig was om b.v. de remmen aan te pakken. Een nette leen auto. Schoon met je eigen auto de deur uit.

Mevr. W.C.A.Ripperda
30/08/2017
10

Afspraken worden nagekomen. personeel is vriendelijk.correcte afhandeling.

Piet Oppedijk (Bolsward)
16/08/2017
9

In alles tevreden. Geen opmerkingen!

Anoniem
02/08/2017
8

vriendelijk en direct

Anoniem
02/08/2017
9

Volgens mij een vakgarage waar je snel en goed geholpen wordt. Vriendelijkheid bij de receptie en altijd behulpzaam.

Anoniem
26/07/2017
7

Service is prima! Verlichting probleem werd eerst niet serieus genomen. De boordcomputer deed het na een service beurt niet meer , dat was volgens hun niet gebeurd tijdens de beurt. Later bleek dat er koffie in het paneel zat!!

Arie Eriks (Franeker)
26/07/2017
10

Waren daar voor de eerste keer ivm verhuizing. Prettige ontvangst. Zeer snel geholpen, bijna zonder wachttijd. Ook een 2e bezoek ivm navigatiesysteem zeer snel en adequaat geholpen. Geeft vertrouwen.

Anoniem
12/07/2017
10

Al jaren klant en steeds naar wens geholpen.

Anoniem
05/07/2017
10

Vriendelijk en vertrouwd.fijne wacht ruimte
koffie met kranten en tijdschriften.
en deskundig.

Anoniem
30/06/2017
8

Onze auto moest zijn APK-keuring krijgen. Aangezien er wat vragen waren over bepaalde functies die geen enkele garage wist of eerder kon oplossen, besloten we naar de Echte Toyotagarage te gaan. Daar wist men inderdaad een antwoord op onze vragen. Het meeste is nu wel opgelost en voor de rest ga ik binnenkort nog even langs. Ik werd vriendelijk behandeld, iedereen die ik gezien heb, was heel vakkundig en het was al met al een goede ervaring. Wel moest ik vrij lang wachten.

Mw. G van Delft - Jaasma (Menaam)
30/06/2017
10

Ik ben buitengewoon tevreden over deze dealer

Herman Wink (Harlingen)
26/05/2017
10

Ben altijd dik tevredenen de behandeling kan niet beter en vanuit Harlingen vlot te bereiken.

Anoniem
24/05/2017
10

Vakkundig, klantvriendelijk, zeer betrouwbaar, gratis leenauto.

Anoniem
24/05/2017
9

Bij aankoop, bij total loss, en bij aankoop na total loss, ben ik zeer behulpzaam en correct behandeld.

Bauke van der Meer (Franeker)
22/05/2017
10

Deze Friese dealer staat borg voor de Friese mentaliteit: vakkundig, betrouwbaar en komt gemaakte afspraken na, dit alles in een gemoedelijke ambiance en bejegening.

D. Monsma (Stiens)
10/05/2017
9

Helemaal geen klachten

M. Van der Wal (Bolsward)
10/05/2017
10

Men wordt altijd vriendelijk ontvangen en het personeel is zeer kundig. Bovendien kan men altijd een leenauto mee krijgen.

R.S. v/d Wal (Achlum)
28/04/2017
9

Vriendelijke uitstraling/benadering

R Drost (Terschelling)
18/04/2017
9

Sinds enkele jaren hebben wij onze Toyota in onderhoud bij Strikwerda Dronrijp en dat bevalt ons heel goed nooit geen klachten top.

Dhr.Hylke Mijnheer. (Dongjum.)
12/04/2017
10

wij zijn tevreden met de geboden service en klant vriendelijkheid.

Anoniem
05/04/2017
9

De mensen van Autobedrijf Strikwerda Dronrijp B.V staan altijd voor je klaar. Ze denken met je mee, zijn vriendelijk en behulpzaam. Ze kennen je ook als persoon, bent geen "vreemde".

Dhr. R. Brouwer (Franeker)
29/03/2017
10

Klantvriendelijk en servicegericht garagebedrijf.

Willem Niessen (Franeker )
29/03/2017
9

De behandeling als klant is perfect dat is een. Ten tweede is het vakmatige werk meer dan perfect. Afspraken etc worden altijd correct nagekomen.

Arie Sonnevelt (Franeker)
16/03/2017
10

Elke keer dat ik kwam was men erg behulpzaam

Douwe Wijbenga (Sneek)
16/03/2017
10

Vriendelijke verkopers , mensen met verstand van zaken . Ook de service is goed, kleine reparaties werden zelfs een jaar na aankoop nog gewoon gratis gedaan. Prima bedrijf !!

S Witteveen (Franekr)
16/03/2017
10

Gewoongoed vriendelijk en vakkundig.

Anoniem
22/02/2017
10

Goede, betrouwbare garage met vakkundig personeel en een goede, klantgerichte houding

Dhr. B.J.F.v.Kalker (St'Jacobiparochie)
22/02/2017
8

Het is over het algemeen een goede garage. Al heb ik het idee dat de voorkeur van de eigenaar uitgaat naar het merk Citroen, waar ik dan zelf niet zo kapot van ben. Toyota mensen die aan onze Toyota werken zijn wel kundig en enthousiast over het merk. Met hen is ook zeer goed overleg mogelijk als je zelf ook wat kijk op de techniek hebt. Dat maakt het mede een prettige zaak om te komen. Normalerwijze komt de auto schoon, verzorgd en volgens afspraak terug.

Dhr M.Adema (Bolsward)
22/02/2017
10

Vriendelijke en correcte medewerkers Goed uitgevoerde werkzaamheden

Dhr J de Vlas (franeker)
14/02/2017
9

Bij garage Strikwerda is het thuis komen.

Dhr H.Runherd (Dronrijp)
21/12/2016
10

Ik kan moeilijk een totaal profiel van deze dealer geven omdat maar slechts 2 keer per jaar daar kom met mijn RAV4 dat is in December voor een beurt en wisselen wielen voor winterbanden,en in het voorjaar omgekeerd voor de zomerbanden.
Dat is misschien wel jammer voor de dealer, maar ben dan ook wel zeer tevreden over de behandeling.

Bauke van der Meer (Franeker)
23/11/2016
10

Klantvriendelijke en vakkundige garage, met extra gratis service: een gewassen blinkende auto!

Anoniem
10/11/2016
8

Prima service, staan altijd voor je klaar, deskundig en dat alles voor een nette prijs.

Bouwe Tjallingii (Sexbierum)
22/09/2016
8

Persoonlijke benadering, voelt vertrouwd.
Vriendelijke en meedenkende medewerkers.
Prima service.

Mevr. G van Delft - Jaasma (Menaam)
15/06/2016
10

Ik ben buitengewoon tevreden over deze dealer. We zijn al meer dan 20 jaar klant en zijn nooit een keer teleurgesteld. Men is vriendelijk, houdt zich aan de afspraak en als er eens iets met de auto kun je er altijd terecht en word je perfect geholpen.

Anoniem
08/06/2016
10

Altijd dik tevreden!

Anoniem
08/06/2016
9

Ik ben een tevreden klamt! Je wordt erg prettig geholpen!

Anoniem
01/06/2016
10

Het personeel is vriendelijk en voorkomend, de service is optimaal en een bezoek aan deze dealer is een zeer aangename ervaring!

Anoniem
26/05/2016
10

Ben al jaren zééééér tevreden over deze dealer! Zeer vriendelijk personeel wat z'n klanten (en de auto) kent en geen onnodige poeha en/of reparaties/onderhoud. Een dikke pluim!!!!

Hinke van Rooijen (Menam)
26/05/2016
10

Garage geeft goede service en de kwaliteit en deskundigheid zijn prima.

D. Monsma (Stiens)
18/05/2016
9

Zeer klantvriendelijk en op prettige wijze geholpen. Geen klachten.

Anoniem
05/04/2016
9

Klantvriendelijk, goed overleg voordat de reparatie uitgevoerd werd, leenauto zonder te vragen.

Willem Niesen (Franeker)
23/03/2016
9

Voortreffelijk bedrijf, vriendelijk personeel. Goede monteurs, wat wil je nog meer!

Anoniem
22/03/2016
9

nette ontvangst,keurige behandeling.

Sjirk Witteveen (Franeker)
10/03/2016
9

goede ontvangst goede behandeling en de auto komt perfect,en schoon uit de keuring.

Dhr. Oostenbrug (Smilde)
09/03/2016
10

Goede, betrouwbare en klantvriendelijke dealer

W.P. van der Meer (Sneek)
09/03/2016
9

Klantvriendelijke en kwalitatieve benadering.

Anoniem
10/02/2016
9

Prettige en correcte dealer.

weijenhoven (tzum)
10/02/2016
10

Vanwege zijn kwaliteit en goede service.
Zijn al jaren lange klant

M.C.Albers (Berlstum)
08/02/2016
10

Geeft alle aandacht en tijd als je hem nodig hebt, staat je altijd te woord ze zijn altijd even vriendelijk en een uitstekende service.

Anoniem
03/02/2016
9

Klantvriendelijk, duidelijk en behulpzaam

Mevr. G.de Boer-Wierda (Franeker)
03/02/2016
9

Omdat het gewoon een prima dealer is, en een 9 op zijn plaats is !!

Anoniem
27/01/2016
7

het stereotype oud vrouwtje

Torenbeek (Franeker)
04/01/2016
9

Deskundig en vriendelijk personeel.

Dhr M.Adema (Bolsward)
29/12/2015
9

Vakkundig en prettig personeel

Anoniem
16/12/2015
8

Reeds ongeveer 45 jaar is deze dealer mijn leverancier.

Sjoerd de Boer (Franeker)
09/12/2015
9

Omdat je in alle vertrouwen je auto kan laten onderhouden in deze garage.

S. Post (Berlikum)
02/12/2015
9

Altijd super vriendelijk en behulpzaam. Wat ik een minpuntje vindt is dat niet alle punten van de APK keuring worden gedaan. En er totaal niet op een klacht verstuurd via de mail wordt gereageerd.

G.Bijlstra (Harlingen)
26/11/2015
9

Zeer betrouwbaar,accuraat en dienstverlenend.Veel steun gehad bij de afwikkeling van een schadegeval wat resulteerde in de aanschaf van een jongere jaris.

Klaas Flierman (Franeker)
18/11/2015
9

correct, efficient, afspraak is afspraak

Anoniem
14/10/2015
9

Word er altijd netjes en snel geholpen. Prettige zweer.

Anoniem
01/10/2015
8

Correcte behandeling.

W Topma (Harlingen)
30/09/2015
8

Ik ben zeer tevreden over deze daeler

Anoniem
08/07/2015
10

Zéér persoonlijke en betrokken dealer!!!!

Jitse Zijlstra (Leeuwarden)
08/07/2015
9

Omdat deze dealer weet hoe het moet.

wolters (Deinum)
06/07/2015
10

altijd een goede service, voor een klein bedrag een leenauto mee. en in dien mogelijk klaar wanneer u even wacht. al jaren de zelfde goede service, en je wordt behandeld "als koning"

H,A.M.Wink (Harlingen)
30/06/2015
9

Wat moet ik U meer vertellen.ik ben uitermate tevreden,zowel ontvangst recsptie Werkplaats en personeel en vooraf het melden welke werkzaamheden zullen worden uitgevoerd.

c.l. Bouma (Franeker)
24/06/2015
9

Zeer vriendelijk en betrouwbaar. Bij pechklachten direct hulp en vaak ook nog gratis

Piet Groeneveld (Franeker)
17/06/2015
9

10een goede service en een prettige omgang met het personeel + een lekkere kop koffie tijdens het wachten.

Ate Adema (Leeuwarden)
03/06/2015
10

Door de jaren heen prima personeel en betrokken.

jan hoekstra (sint anna parochie)
28/05/2015
8

goede behandeling en eerlijk

Anoniem
20/05/2015
9

Ik wordt er altijd netjes en vriendelijk te woord gestaan en ik ben zeer tevreden over de monteur die mijn Toyota in de regel in onderhoud heeft.

Martin Aalbers (Berlikum)
20/05/2015
10

Alles is goed en correct behandeld, totaal geen op of aanmerkingen.

Mv. Tuil (Terschelling)
20/05/2015
9

Uitstekende service!

Hinke van Rooijen-Greidanus (Menaam)
13/05/2015
10

Zoals ik al zei: een zeer betrouwbare garage met deskundig personeel en een prima service.

Hoitema. J.J (Tzum)
30/04/2015
9

Geen klachten tot nu toe.

Men
29/04/2015
7

Ik heb geen klachten, de auto bevalt prima, ik heb tot nu toe geen vervelende mankementen meegemaakt,bovendien heb ik totaal geen verstand van hoe een auto in elkaar zit,motorisch dan.Hoe moet ik dan een oordeel geven.

p'visser (workum)
29/04/2015
9

prima service vlotte behandeling

Anoniem
08/04/2015
8

Service gericht. Vriendelijk

klaas flierman (franeker)
25/03/2015
9

advies is prima, uitvoering onderhoud is prima en de service is prima, naast de professionaliteit is ook de persoonlijke benadering uitstekend.

ju.ten hoeve (franeker)
24/03/2015
10

altijd goed werk

S.A. van der Rest (Harlingen)
24/03/2015
9

Betrouwbaarheid, klantgericht en prima service en producten

Aagje Reinsma (Schettens)
11/03/2015
10

Al jaren een zeer betrouwbare, vriendelijke en behulpzame dealer. Ze staan altijd voor je klaar.

S. Bosma (Bolsward)
04/03/2015
8

Uitstekende service en zeer klantvriendelijk.

Dhr Jan Boomstra (Harlingen)
05/02/2015
10

goede service , kan niet beter .

Willem Niessen (Franeker)
04/02/2015
9

Het os allemaal prima in orde

Dhr. S.Torenbeek (Franeker)
13/01/2015
9

Uitstekende service; deskundig personeel en vriendelijke ontvangst.

Anoniem
03/12/2014
8

Zeer goede service.

Anoniem
02/12/2014
10

Gezellige sfeer in het bedrijf, je voelt je altijd welkom. Goede prijs/kwaliteit.

Anoniem
02/12/2014
9

Goede service, klantvriendelijk, aandacht voor de wensen van de klant

Obe Volbeda (Franeker)
02/12/2014
8

klein,maar overzichtelijk,en persoonlijke aandacht.

Th Haagsma (Stiens)
02/12/2014
10

Ik ben heel tevreden over deze garage.

Anoniem
27/10/2014
10

Goede en betrouwbare service. Duidelijke communicatie.

Anoniem
15/10/2014
10

Goede en vriendelijke service. Correcte afhandeling en vooral altijd behulpzaam bij calamiteiten. Denkt mee naar een juiste oplossing als dat nodig is.

Anoniem
14/10/2014
10

We zijn vriendelijk ontvangen en het geheel gaf een betrouwbare indruk, alle afspraken zijn correct nagekomen. De auto werd schoon en netjes afgeleverd.

dhr. G.Bijlstra (Harlingen)
13/10/2014
9

Kleinschaligheid en dus een goede klantherkenning.zeer betrouwbaar en geen verrassingen na onderhoudsbeurten, Zeer plezierige opvang tijdens wachtperioden.

W. Hoekstra (Welsrijp)
02/10/2014
9

We zijn goed tevreden

Dhr H.Jorna (Harlingen)
01/10/2014
9

Betrouw baar

Herman Kramer (Stiens)
30/09/2014
9

service, kwaliteit en betrokkenheid. Meedenken om een oplossing te bereiken in een wel/niet garantie zaak. Zelf heeft de dealer ook een steen(tje) bijgedragen, daar waar de importeur verstek liet gaan.

y.bosma (Franeker)
10/09/2014
9

Goede behandeling en service

Dhr. B. Bergsma (West Terschelling)
02/09/2014
9

Ik vind mijn dealer deze negen goed waard.

Dhr H.F. Vugts (Emmen)
19/08/2014
10

Omdat alles perfect was.

Anoniem
12/08/2014
10

handelt alles af en waar nodig in overleg

Anoniem
06/08/2014
9

Goede klantvriendelijkheid en bejegening; snelle dienstverlening; goede service zoals: snelle check bij probleem en altijd een leenauto beschikbaar.

Anoniem
05/08/2014
9

Je wordt met alle egards ontvangen in een schone omgeving

Hayo Bartlema (Franeker)
04/08/2014
10

Wij hebben vorig jaar voor de eerste keer een auto bij deze garagehouder gekocht. Een aantal jaren terug zijn wij afgehaakt. Op dit moment zijn wij erg tevreden over de manier van communiceren.

fam. S. Bosma (Bolsward)
31/07/2014
8

Prima services en persoonlijke behandeling

Anoniem
30/07/2014
8

Prima service en klantvriendelijkheid en deskundigheid van de medewerkers.

Anoniem
29/07/2014
9

Nette organisatie, vriendelijke en kundig personeel, service hoog in het vaandel, klantvriendelijk, 'gewoon' dus geen blabla verhalen

A.Bruinsma. (Franeker)
28/07/2014
9

Het is altijd prima in orde bij de dealer, ze zijn attent, netjes en vakbekwaam.

Anoniem
23/07/2014
10

Vertouwen

Anoniem
23/07/2014
10

deze dealer levert kwaliteit in onderhoud en reparatie. De service is bijzonder goed.

Anoniem
23/07/2014
8

goede correcte en vriendelijke service.

Anoniem
22/07/2014
10

Altijd vriendelijke ontvangst, afspraken worden goed nagekomen.

Sjirk Witteveen (Franeker)
22/07/2014
10

Gewoon, door de klantvriendelijkheid en een snelle service.

Dhr Ben van Zanten (Leeuwarden)
17/07/2014
8

heb gewoon een goed gevoel over dit bedrijf, uitstraling,vriendelijkheid eerlijkheid en de tijd die men voor ons nam

Gerrit de Haan (Stiens)
16/07/2014
10

Ik ga al 20 jaar naar deze dealer en heb nog nooit klachten gehad. Stel ik wil weer een nieuwe/occasion Toyota, dan zal ik ten allen tijde bij deze dealer terug komen.

j.de vries (harlingen)
09/07/2014
9

Zijn al meer dan 30 jaar klant, dat zegt genoeg

Anoniem
08/07/2014
8

Ik kom al bijna 30 jaar bij Strikwerda en rijdt nu in mijn zevende nieuw Toyota. Een vertrouwde garage is minstens zo belangrijk als een vertrouwd automerk.

Anoniem
08/07/2014
8

goede service en personeel.

J. P. Biersteker (Franeker)
08/07/2014
10

door jarenlange ervaring bij deze dealer

Piet Groeneveld (Franeker)
08/07/2014
9

Klantvriendelijkheid en een goede service plus lekkere koffie.

F. Barth (Sneek)
07/07/2014
9

Uitstekende service, aardige benadering van klanten en goede uitleg van wat er tijdens een onderhoudsbeurt is gedaan.

Anoniem
26/06/2014
8

Betrouwbaar, komt afspraken na.

Jan Jensma (Minnertsga)
26/06/2014
10

ben tot nu toe zeer tevreden met deze dealer en als dat zo blijft zal ik niet snel veranderen van garage

Sytse Broers (Leeuwarden)
26/06/2014
9

Klantvriendelijk bedrijf. Goed personeel.
goede sfeer in het bedrijf.
Er wordt goed werk geleverd.

Toyota Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie instellingen aanpassen.